Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden particulieren / reisbureaus

 1. Het verschuldigd bedrag is te betalen bij vertrek aan de chauffeur (heen- + terugreis).
 2. Wij voorzien voor al onze klanten privévervoer.
 3. Indien de chauffeur niet ter plaatse is 15 minuten na het afgesproken uur, dient u zo snel mogelijk Luchthaventrans te contacteren.
 4. Indien u een andere terugvlucht neemt dan voorzien, bent u verantwoordelijk Luchthaventrans hierover in te lichten, per telefoon, op het nummer +32 14 58 22 23. Zoniet, zal de rit worden aangerekend.
 5. Indien u uw vlucht mist door omstandigheden, wegenwerken, ongeval etc. is Luchthaventrans hiervoor niet verantwoordelijk en dient u de rit te betalen.
 6. Per persoon is er 1 bagage en 1 handbagage toegestaan. Extra bagage dient vooraf te worden gemeld. Voor het vervoeren van rolstoelen, buggy’s, ski’s, golftassen, fietsen wordt er niets extra aangerekend, op voorwaarde dat alles in 1 busje past.
 7. Kinderstoelen en -zitjes zijn gratis, maar dienen wel vooraf gemeld te worden.
 8. Per extra ophaalplaats is er een toeslag indien de extra stop boven de kilometer is.

Algemene voorwaarden bedrijven

 1. Wij voorzien voor al onze klanten privévervoer.
 2. Indien u een andere terugvlucht neemt dan voorzien, bent u verantwoordelijk Luchthaventrans hierover in te lichten, per telefoon, op het nummer +32 14 58 22 23. Zoniet, zal de rit worden aangerekend.
 3. Wachttijd is inbegrepen in de prijs: 30 minuten aan de luchthaven en 15 minuten aan het bedrijf/thuisadres/treinstation.
 4. Indien u uw vlucht mist door omstandigheden, wegenwerken, file etc. is Luchthaventrans hiervoor niet verantwoordelijk en zal de rit worden gefactureerd.
 • 0032 14 58 22 23