Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden particulieren

 1. Het verschuldigd bedrag is te betalen bij vertrek aan de chauffeur (heen- en terugreis).
 2. Wij voorzien voor al onze particuliere klanten standaard privévervoer.
 3. Indien de chauffeur niet ter plaatse is 15 minuten na het afgesproken uur, dient u zo snel mogelijk Luchthaventrans te contacteren.
 4. Indien u een andere terugvlucht neemt dan voorzien, bent u verantwoordelijk Luchthaventrans hierover in te lichten. Per telefoon op het noodnummer 0032 486 601 193. Zo niet, zal de rit worden aangerekend.
 5. Indien u uw vlucht mist door omstandigheden, wegenwerken, ongeval, etc. is Luchthaventrans hiervoor niet verantwoordelijk en dient u de rit te betalen.
 6. Per persoon is er 1 bagage en 1 handbagage toegestaan. Extra bagage dient vooraf te worden gemeld. Voor het vervoeren van ski’s, golftassen en fietsen, rolstoelen en buggy’s zijn gratis.
 7. Kinderstoelen en -zitjes zijn gratis, maar dienen wel vooraf gemeld te worden.

Algemene voorwaarden reisbureaus

 1. Het verschuldigd bedrag is te betalen bij vertrek aan de chauffeur (heen- en terugreis), tenzij de rit gefactureerd wordt.
 2. Standaard krijgt u van ons een prijs voor privévervoer.
 3. Als we u thuis ophalen, kan er een speling van 15 minuten vóór tot 15 minuten na het afgesproken ophaaluur zijn. Er wordt verwacht dat u 15 minuten voor uw afgesproken ophaaluur klaarstaat.
 4. Indien de chauffeur niet ter plaatse is 15 minuten na het afgesproken uur, dient u zo snel mogelijk Luchthaventrans te contacteren.
 5. Indien u een andere terugvlucht neemt dan voorzien, bent u verantwoordelijk Luchthaventrans hierover in te lichten. Per telefoon op het noodnummer 0032 486 601 193. Zo niet, zal de rit worden aangerekend.
 6. Indien u uw vlucht mist door omstandigheden, wegenwerken, ongeval, etc. is Luchthaventrans hiervoor niet verantwoordelijk en dient u de rit te betalen.
 7. Per persoon is er 1 bagage en 1 handbagage toegestaan. Extra bagage dient vooraf te worden gemeld. Voor het vervoeren van ski’s, golftassen, fietsen, rolstoelen en buggy’s zijn gratis.
 8. Kinderstoelen en -zitjes zijn gratis, maar dienen wel vooraf gemeld te worden.

Algemene voorwaarden bedrijven

 1. Standaard krijgt u van ons een prijs voor privévervoer.
 2. Indien u een andere terugvlucht neemt dan voorzien, bent u verantwoordelijk Luchthaventrans hierover in te lichten. Per telefoon op noodnummer 0032 486 601 193. Zo niet, zal de rit worden aangerekend.
 3. De wachttijd is inbegrepen in de prijs: 30 minuten aan de luchthaven en 15 minuten aan het bedrijf/thuisadres. Indien de chauffeur langer dient te wachten, wordt er €10/15min aangerekend.
 4. Indien u uw vlucht mist door omstandigheden, wegenwerken, ongeval, etc. is Luchthaventrans hiervoor niet verantwoordelijk en zal de rit worden gefactureerd.
 • 0032 14 58 22 23